Živinice

IZABRANO NOVO RUKOVODSTVO MLADIH CRVENOG KRIŽA GRADA ŽIVINICE

https://zivinicki.info/wp-admin/post-new.php

U sali gradskog vijeća polovinom oktobra održana je konferencija mladih Crvenog križa Grada Živinice kojom je predsjedavao Adnan Andelić. Nakon četverogodišnjeg mandata prethodnog predsjednika mladih Abdurahmana Aljića i ranijeg rukovodstva koje je bilježilo značajne rezultate izabrano je novo rukovodstvo mladih Crvenog križa grada Živinice. Za novog predsjednika mladih izabran je Semir Muhić, a za dopredsjednice izabrane su Almedina Aljić i Adelisa Halilović, istaknuti i dugogodišnji članovi Crvenog križa. Za zastupnike u Crvenom križu Tuzlanskog kantona izabrani su Semir Muhić i Abdurahman Aljić,  za zastupnika u Crvenom križu FBiH također je izabran Abdurahman Aljić.

Muhić, novi predsjednik

Sekretar Crvenog križa grada Živinice se zahvalio prethodnom  predsjedniku na predanom radu i na uspješnom mandatu, a novom predsjedniku je poželio još više uspjeha i još više realizovanih aktivnosti. Pored konferencije mladi su upriličili i svečano otvaranje kancelarije za mlade koju su otvorili prethodni i sadašnji predsjednik. Kancelarija je renovirana u cjelosti i namjenjena je mladima kako bi imali ugodniji i korisniji boravak u Crvenom križu.

 

 

 

novopremljeme kancelarije

Gradu je poklonjen i grafit koji je posvećen Crvenom križu koji je izrađen na zgradi JU BKC Živinice.

jedan od ljepših grafita

Pored velikog broja gostiju, na konferenciji je prisustvovao i gradonačelnik Samir Kamenjaković koji je novom rukovodstvu poželio mnogo sreće, te istakao kako je rad mladih Crvenog križa prepoznat na svim događajima u Gradu Živinice.

prvi čovjek grada.. Kamenjaković, čestitke i podška
Show More

Related Articles

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Check Also

Close
Close
Close