Sport

Mario Pavlak, organizator napada RK Konjuh EKSPOZIJA KONJUHA PROTIV SLOBODE

U posljednjem,  devetom kolu Premijer Lige BiH, u ekipi Konjuha,  nakon „blijede“ igre i loših rezultata, briljirali su svi koji  su se našli na terenu u  naranžastoj opremi. Treba li napominjati da su se  svi igrači koji su nastupili i kojima je Bojan Unčanin dao mogućnost da zaigraju, upisali u listu strijelaca.

Uz hobotnicu Adisa Kamberovića (12 odbrana) u igri „Narandžastih“ najprecizniji je bio Mihret Husić  (11 pogodaka), a najkorisniji igrač srednji bek Mario Pavlak koji je uz osmišljavanje Konjuhovih napada i pet puta postigao pogodak.lučju

U naredna dva susreta Konjuh će odigrati opet u Živinicama, ovaj put u srijedu 20.11. protiv dobojske Sloge, a već u subotu 23.11.  kao gosti u Maglaju protiv istoimenog kluba.

– Nakon što smo igrom eksplodirali u utakmici protiv Slobode, sada predvođeni novim trenerom Bojanom Unčaminom, koji je ranije sa  Konjuhom pravio dobre rezultate, vjerujem da možemo biti samo bolji.

Dobojlije su kao i mi loše započeli Prvenstvo, ali mi smo se izvadili. Bit će poražene u našoj Gradskoj dvorani. Što se tiče Maglaja, znamo da tamo teren vreo i kod prijateljskih utakmica, a kamo li u sezoni. Čuo sam da je Čičkušić postigao 20 golova, a u slučaju da se to desi u subotu ponovi, mi ćemo biti prinuđeni da postignemo 40- riječi su rođenog Ljubušaka, djeteta najbolje rukometne škole Izviđača i nekada igrača najboljeg bh. rukometnog kluba, 23-ogodišnjeg Maria Pavlak.

Show More

Related Articles

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Check Also

Close
Close
Close