Reklame

WIENER OSIGURANJE

Wiener osiguranje Vienna Insurance Group a.d. je akcionarsko društvo koje postoji već 193 godine.

Prateći svjetske trendove u oblasti osiguranja i  dosljednim poštovanjem najviših standarda industrije, na tržištu osiguranja Bosne i Hercegovine pozicionirali su se kao jedan od lidera. Ovo osiguranje je austrijsko i vodeće je u centralnoj i istočnoj Evropi. Posluju u 25 zemalja, a u grupaciji imaju preko 50 osiguravajućih kuća.

Wiener osiguranja pruža usluge:

Vizija Wiener osiguranja Vienna Insurance Group a.d.

Vizija Društva zasniva se na orjentaciji ka razvoju usluga osiguranja na osnovama dugoročnih predviđanja potreba tržišta, primjeni savremenih tehnologija pružanja usluga, savremenom stručnom, tehničkom i tehnološkom nivou procesa rada i poslovanja i stalnom razvoju resursa – kadrova, opreme, prostornih struktura i uslova rada, sve u cilju stalnog povećnja ukupnog kvaliteta procesa rada i poslovanja i životnog standarda zaposlenih.

Misija Wiener  osiguranja Vienna Insurance Group a.d.

Svoju misiju Društvo zasniva na stručnom radu i istraživanju, razvoju i inoviranju usluga osiguranja i metoda i postupaka u procesima rada i poslova sa ciljem zadovoljavanja potreba korisnika, zaposlenih i društvene zajedniice u cjelini.

Show More

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close
Close