Sport

TODOR RADOVIĆ, PRVI ČUVAR KONJUHOVE MREŽE

Za čuvara gola naredne barem dvije godine u „grad rukometa“ angažovan  je doskorašnjji golman srbijanskih ekipa Todor Radović.

Novi čuvar mreže “narandžaste porodice” je perspektivni i mladi golman rođen u Aranđelovcu 25.03.1999 godine. Todor Radović je u prethodnom periodu nastupao za RK Šamot i RK Partizan i to na veoma zavidnom nivou.

U pripremnom periodu, nakon adaptacije u ekipu Konjuha, dobre igre i odbrane je pružao mladi  Radović.

Iako u ekipi sa iskusnim Kamberovićem i mladim i uspješnim Bečićem, u minutaži na golu Konjuha u pripremnim utakmicama u ekipi Bojana Unčanina, 20-godišnjak iz Aranđelovca znao je zaustaviti desetak lopti upućenih prema njemu.

Na nedavo održanom memorijalnom turniru Vedad Vedo Muminović u Zavidovićima mladi Konjuhov čuvar mreže Todor Radović je proglašen nauspješnijim čuvarom gola na turniru, što dokazuje da će ovaj mladić biti siguran u nastavku sezone Premijer lige BiH za tim iz Živinica.

Interesantno je da stariji Todorov brat Luka, golman u ekipi Leotar iz Trebinja, a da je majka ovih vratara iz Aranđelovca prisustvovala utakmici između ova dva tima u jesenjem dijelu sezone igrana u Živinicama.

 

 

 

 

Show More

Related Articles

One Comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Check Also

Close
Close
Close